O MANUFAKTURZE
MANUFAKTURA KOMBUCHY w Strzelinie k/Wrocławia na Dolnym Śląsku to wyjątkowe miejsce w Polsce, gdzie sprzedaje się organiczne produkty z Kombuchy. To przede wszystkim stacjonarna pijalnia oraz zakład produkcyjny probiotycznego napoju prozdrowotnego marki OMAM! o właściwościach naturalnego antybiotyku z grzyba herbacianego zwanego KOMBUCHA.

W 2017 roku Założyciele zakładu produkcyjnego oraz pijalni – o nazwie Manufaktura Kombuchy -podjęli wyzwanie kultywowania oraz kontynuacji tradycji używania i spożywania grzyba herbacianego o nazwie Kombucza. Ponieważ stosowanie Kombuchy przez ludzkość ma przeszło 2000 lat tradycji to wyznają oni przy tym wartości ponadczasowe tj. wielowiekową tradycję, najwyższą jakość naturalnych produktów, a także wysoką dbałość o proces produkcyjny w zakresie higieny wytworzenia , a także bezpieczeństwa swoich produktów.
Manufaktura Kombuchy i jej pijalnia wytwarzają produkty z „kombuchy” zgodnie z pradawną recepturą, a ich oferta jest skierowana do ludzi ceniących najwyższe walory organiczne i zdrowotne kombuchy oraz jej całkowitą naturalność i jakość. Cechy te wyrażają się w metodzie wytworzenia i jakości stosowanej herbaty oraz wody, albowiem końcowy produkt jest całkowicie pozbawiony konserwantów, barwników, sztucznych aromatów, stabilizatorów smaku, a także nie jest poddawany procesowi pasteryzacji.

Założyciele Manufaktury Kombuchy dają gwarancję 100% naturalnych, prozdrowotnych właściwości oraz oryginalność produktów z fenomenalnej kombuchy. Zapewniają ekologiczną i żywą przyswajalną formę zdrowia!
Smakujcie życie!